VIL DU VÆRE MED Å SKAPE FREMTIDENS FRIVILLIGHET?

Har du lyst til å være med å gjøre samfunnet bedre? Er du initiativrik, selvstendig og god til å samarbeide?

VIL DU VÆRE MED Å SKAPE FREMTIDENS FRIVILLIGHET? 

Arbeidsgiver: Oslo Vest Frivilligsentral
 Stillingstittel: Daglig leder
 Sted: Vestre Aker, Oslo
 Frist: Snarest
 Tiltredelse: Snarest
 Varighet: Fast

Har du lyst til å være med å gjøre samfunnet bedre? Er du initiativrik, selvstendig og god til å samarbeide? 

Da er kanskje du den vi ser etter! Vi tror på et samfunn hvor vi som bor her tar vare på hverandre og stiller opp for hverandre.

Som daglig leder på den nyopprettede frivilligsentralen, vil du få ansvar for å sette i gang en ny besøkstjeneste i bydel Vestre Aker. Du vil ha stor handlefrihet og vide fullmakter, og en god ressursgruppe som bistår deg. Du vil få glede av din erfaring med å jobbe med mennesker og ditt ønske om å gjøre noe for andre

OPPGAVEN DU SKAL LØSE

Vi mennesker er sosiale individer og lite er viktigere for oss enn å ha andre mennesker å dele tid og opplevelser med. Dessverre vet vi (også) at mange ikke har det og sitter hjemme alene. Dette vil vi gjøre noe med! Vi har opprettet en ny Frivilligsentral som skal starte en besøkstjeneste og sosiale møteplasser. Det skal etableres en solid struktur som skal fungere over tid. Oppgavene er varierte og vil endre seg i tråd med en utvikling du vil være en del av.

Sentrale arbeidsoppgaver 

  • Daglig drift av Frivilligsentralen, med søkelys på besøkstjenesten
  • Bygge en bærekraftig struktur
  • Rekruttere frivillige og tjenestemottakere
  • Følge opp frivillige og tjenestemottakere
  • Sørge for opplæring av frivillige
  • Søke midler til drift og aktiviteter


Egenskaper for å lykkes i rollen

Evne og ønske om å jobbe med mennesker er dine viktigste egenskaper. I tillegg vil din evne til å samarbeide med tjenesteapparatet i bydelen og ideelle organisasjoner være vesentlig. Du trenger god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og ikke være redd for å prate foran mennesker. Du må også kunne jobbe selvstendig og ha flere baller i luften samtidig. Kjennskap til regnskap og administrasjon er en fordel, og er du god til å skrive søknader, er det et stort pluss.

Vi kan tilby

  • Årslønn kr. 500 000,- + 4% innskuddspensjon
  • Store muligheter til å forme din egen arbeidsdag
  • Et nettverk av mennesker som ønsker at du skal lykkes
  • Tett samarbeid med lokale aktører


Om oss

Oslo Vest Frivilligsentral er en nyetablert Frivilligsentral. Styret består av dedikerte personer med oppgaven å støtte deg i den jobben du skal gjøre. De representerer organisasjoner som Ris menighet og Vestre Aker Frivilligsentral. Oslo Vest Frivilligsentral mottar driftstilskudd fra Kulturdepartementet og bydel Vestre Aker.

Sammen med deg og styret, opprettes det en ressursgruppe med dedikerte fagpersoner som skal bistå deg i utvikling og drift av tjenesten.

Søknad og spørsmål kan rettes til espen@vestreaker.frivilligsentral.no 

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral