Tirsdag 16 April
Kl. 12:00 - 13:00, Røa kirke
Babysang på Røa
Velkommen til ukentlig babysang på tirsdager kl. 12 i Røa kirke! Stikk innom med din lille, og møt andre baby-foreldre her!

Babysang er et lavterskeltilbud med sang, rim og regler for små barn, sammen med far eller mor. Her legger vi ut matter på gulvet og synger både sittende, liggende, stående og dansende sammen med babyene. Formålet er å styrke og verne om den verdifulle barn-voksen-kontakten som ofte forsvinner i dagens travle gjøremål.

Repertoaret består mest av nyere barnesanger og sangleker, men vi bruker også noen gamle og kjente sanger og regler. Det stilles ingen krav til sangstemme. Målet er at foreldre skal bli trygge på å synge sammen med sitt barn og bruke det som læres i gruppa også når man er hjemme.

Vi åpner kirkerommet kl 1130 og håper det setter en hyggelig ramme for babysangen og sosialisering etterpå. Etter sangen serveres det kaffe og kjeks.

Det er helt GRATIS å være med på babysang, og det er ingen påmelding. Her kan du bare møte opp som du er! Vi anbefaler at du melder deg inn i babysangen sin egen facebookgruppe for å følge med på fortløpende informasjon: www.facebook.com/groups/984493805094964/

Babysangen ledes av trosopplæringsmedarbeider Eva-Kristine Hernes, og Kristian Hernes spiller piano til.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på noe er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.

Trosopplæringsmedarbeider

Eva-Kristine Hernes
95742483
EH555@kirken.no

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral