Tirsdag 21 September 2021
Kl. 18:00 - 19:30, Zoom
Digital grunnkurs om rekruttering av frivillige
Nå åpner samfunnet opp igjen, og frivillig sektor skal i gang igjen for fullt. Mange frivillige organisasjoner trenger flere frivillige i tiden som kommer, og vi skal også rekruttere nye deltakere til fritidsaktiviteter Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere får plass i frivillig sektor, både i løpet av de neste ukene og i årene som kommer?

Mange frivillige organisasjoner ønsker å vokse og inkludere flere nye frivillige og deltakere i fritidsaktiviteter fremover. Hvordan kan dere bruke Frivillig.no og Ungfritid.no og lage en god plan for rekruttering og vekst?

Vi skal snakke om:

  • Frivilligheten i Norge i dag og under koronasituasjonen

  • Barrierer for deltakelse i frivillige organisasjoner

  • Tips til rekruttering av nye frivillige og nye deltakere

  • Bruk av Frivillig.no og Ungfritid.no som gratis rekrutteringsverktøy

  • Inkludering av nye i fellesskapet

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til rekruttering og inkludering av nye i egen organisasjon. Vil din organisasjon vokse og bli synlig for nye folk? Meld deg på en digital samling 21. september og les mer om Frivillig.no her og om Ungfritid.no her. 

Arrangører: Frivillighet Norge med Frivillig.no.
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: Tirsdag 21. september kl. 18:00-19:30
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål: Send mail til dorthe@frivillighetnorge.no
Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater eller at møtet kan publiseres uten å identifisere deltakere. Dersom opptaket skal publiseres eller streames med deltakeres interaksjon eller identifikasjon, vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral