Mandag 17 Juli 2023
Kl. 06:30 - 08:30, Friluftshuset, Sørengkaia 122
Frokosbuldring med DNT UNG
Få den beste starten på dagen og morgenen med buldring og frokost!

Ta med venner, familie og kollegaer, her er alle velkomne uansett om du er helt ny til buldring eller har gjort det i flere år.

Frokostbuldringen arrangeres av DNT ung og er derfor gratis for medlemmer mellom 13-30 år. De over 30 år er også velkommen men må betale drop-in pris som kan vippses. Se priser her: https://friluftshuset.dntoslo.no/buldring/. Vi har noe klatresko til utlån, så alt du trenger å ta med er klær du kan bevege deg i.

Program
Vi starter morgningen med frokost (vafler eller pannekaker), før vi går i gang med buldringen. Økten avsluttes med et valgfritt hopp i havet, så husk badetøy! Det er garderober og dusj på huset.

Påmelding åpner en uke før aktivitet her på våre nettsider.  NB: Vi anbefaler deg å ta en rask sjekk på nettsiden før du møter opp på buldringen. Da uforutsette hendelser kan skje og dette er eneste plassen vi kan nå ut til dere å gi beskjed om eventuelle endringer i programmet.

Frokostbuldringen er drevet av av våre engasjerte og dyktige frivillige som har tilsyn i buldrerommet. Vi setter pris på om du hjelper til med å holde lokalene ryddig og rent, slik at vi kan bruke overskuddet til de frivillige på aktivitet.

Bli medlem her: https://ung.dntoslo.no/bli-medlem/

Kontakt Max på 90253197 hvis du lurer på noe.

Adresse: Friluftshuset, Sørengkaia 122, 0194 Oslo

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral