Søndag 25 Juni 2023
Kl. 11:00 - 15:00, Bommen på Ole Messelts vei
Internasjonal søndagstur
Ønsker du å bli med på tur i et åpent og inkluderende turfellesskap? Bli med Internasjonale turer i Oslo på tur, det er gratis å delta og alle er velkomne :)

Turbeskrivelse
Bli med oss på tur rundt vakre Lutvann! Lutvann er det nordligste av Østmarkas mange vann og sies å være Østlandets klareste vann. Turen er nokså kupert, og totalt er den ca. 6 km lang. Med en liten rastepause beregner vi at turen tar i underkant av 4-5 timer. Ved vått vær kan deler av turen være noe glatt, og det kan være lurt å ha på seg sko med godt grep. Ved spørsmål ta kontakt på SMS til turleder Lamia, se kontaktinformasjon til høyre.

 GENERELL INFORMASJON
Oppmøte: 
Klokka 11.00 ved bommen på Ole Messelts vei.

Transport: Kommer du med kollektivtrafikk kan du ta t-bane linje 2 til Trosterud, det er 1 km å gå opp til Ole Messelts vei. Du kan også ta buss linje 69 fra Haugerud til Ole Messelts vei. Se www.ruter.no for mer informasjon om din reise. Kommer du med bil kan du parkere på utfartsparkeringen ved Ole Messelts vei (gratis parkering).

Utstyr: Ta med matpakke, drikke, staver (hvis du har behov for det) og sitteunderlag. Husk godt fottøy og varm jakke til når vi sitter og spiser på utsikten.

Velkommen med på tur!

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral