Fredag 9 Desember 2022
Kl. 12:00 - 12:30, Deichman Røa
Julekonsert: Elisabeth Turmo og Bjørn Hegstad
Deichman Røa har invitert to fremragende musikere til å holde en julekonsert med fiolin og klaver hos oss denne dagen. Spis lunsj på biblioteket og lytt til fin julemusikk denne dagen sammen med venner og familie.

Elisabeth Turmo er en norsk fiolinist som er uteksaminert fra Royal College of Music i London, hvor hun mottok en Master in Performance. På scenen er hun er kjent for sin tilstedeværelse, syngende tone og sitt stormfulle nord-norske temperament.

Hun har mottatt en 2. pris ved Grand Virtuoso International Competition og en 1. pris ved Ungdommens Musikkmesterskap. Elisabeth skal gi ut sitt debut album i 2023.


Elisabeth har opptrådt som solist med Arctic Philharmonic, Oslo kammerorkester, Barratt Due symfoniorkester, Toppen International Festival Orchestra med flere.


Bjørn Hegstad er en norsk pianist og kordirigent som uteksaminert fra Universitetet i Tromsø og Norges Musikkhøyskole. Han er i tillegg utdannet ved Institutt for Musikerhelse og Bevegelse hvor han har studert kroppsbruk for musikere.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral