Tirsdag 6 Desember 2022
Kl. 18:00 - 19:30, Ris kirke
Julekonsert med Sølvguttene i Ris kirke
Etter to år med corona-avlysninger, er det mange som ser frem til å bli med på julekonserten i år. Den er en musikalsk, stilfull og rolig opplevelse som samler oss på vei mot julen. Lions arrangerte den første konserten i 1966.

Da klubben arrangerte den første julekonserten med Sølvguttene i 1966 fantes det ikke mange slike konserter. De første årene var «det gratis å komme inn, men kostet litt i form av kollekt å komme ut» som det spøkefullt ble sakt.

Et annet utgangspunkt

Etterhvert som årene har gått, har det nesten eksplodert med julekonserter. Kirkene har villig vekk åpnet sine dører og konsertene er drevet frem av dyktige sangartister og så gode at de fortjener et besøk.

Slemdal Lions julekonsert er annerledes!

Vi står ved det enkle, vakre og opprinnelige konseptet vi introduserte for 55 år siden. Her samles vi for å høre på klassisk kor-sang. Ut over koret som helhet, er det ingen enkeltpersoner som løftes frem. Julekonserten er en musikalsk, stilfull og rolig opplevelse som samler oss på vei mot julen.

Konsertene startet som et samarbeide med Sølvguttene. Fra 1994 ble det St. Halvard guttene og enkeltartister som gledet oss.

Fra 1997 har vi samarbeidet nært og godt med Holmenkollen Rotary til felles glede. Fra dette året ble samarbeidet med Sølvguttene gjenopptatt – og slik har det vært siden

Billetter kjøper du på Ticketmaster.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral