Lørdag 2 Mars
Lions Barneskirenn
Skiglede og mestring er hovedmålene for barna denne lørdagen. Ulike løyper gir utfordringer tilpasset både alder og skiferdigheter. Alle som deltar får startnummer på brystet samt medalje, drikke, kanelbolle, en fin drikkeflaske og ikke minst enorm jubel når de passerer målstreken.

-    Vi er godt forberedt, sier Tore Samuelsen. Han leder organisasjonskomiteen som sørger for god bemanning og flotte skiløyper. Det gjelder uansett vær og føreforhold legger han til. 

Lions passerer snart 50 år med Barneskirenn i vår bydel. Rennet har blitt en lokal tradisjon, og hvert år er det mange hundre deltakere. Alle barn fra 1 til 10 år kan delta.
-    Etter at vi flyttet rennet fra Holmendammen til Voksenjordet har deltakelsen økt fordi her er så utrolig stabile forhold. Røa IL hjelper oss med løypene og Lions Røa stiller opp med mannskap forteller Samuelsen.

I år er tilbudet utvidet til tre ulike løyper: «Mini» for de minste, »Lang» for de litt eldre og «SkiCross» for de som ønsker mer krevende med hopp og svinger.

Dermed legges det til rette både for ulike ferdigheter og ønsker om utfordringer. De mest ivrige kan gjerne gå flere runder. Når målstreken passeres får alle medalje rundt halsen, drikke fra COOP, kanelbolle fra Baker Hansen, en fin drikkeflaske fra Empet

-    Samuelsen oppfordrer flest mulig til å melde seg på før renndagen ved å betale kr. 100,- pr. deltaker til Vipps 92348. Merk betalingen med barnets navn.

Foreldre/foresatte kan ikke følge barna i SkiCross- og Lang-løypa, men vi sørger for at ledsagere bistår underveis. 


Påmelding til rennet skjer fra kl.10.00 til kl. 13:00 renndagen, eller på forhånd. 
Startkontingent er beskjedne kr. 100,- pr. barn. Ønsker noen å bidra med mer er det fint. 
Bruk Vipps 92348. Hele overskuddet fra Barneskirennet går til vanskeligstilte barn og humanitære prosjekter i vår del av Oslo. 

Vi selger pølser, vafler, brus og kaffe fra Lionsvognen.

Obs! Flere spennende gavepremier trekkes på startnummer mens rennet pågår! 

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral