Søndag 6 Desember
kl. 14:00 - 16:00 Søndagsmiddag på sentralen!
Har du lyst til å treffe igjen noen gamle kjente, eller bli kjent med noen nye mennesker?

Flotte frivillige ved Vestre Aker Frivilligsentral lager 3-retters middag og inviterer til dette deilige måltidet som serveres den første søndagen i måneden. Menyen er forskjellig fra gang til gang, men vi bruker ofte sesongens beste råvarer. Hvis du har lyst på litt vin til maten, da skal du få det.

Middagen serveres klokken 14:00.

Vi tilbyr transport til og fra arrangementet.

De frivillige tar selvfølgelig ikke betalt for å stelle i stand til søndagsmiddag, men du må betale en egenandel som er lik for alle og dekker kostnader til råvarer, vin og transport.

Egenandelen er 100,- for hver søndagsmiddag.

Vestre Aker Frivilligsentral er opptatt av at det skal være trygt og hyggelig å være gjest hos oss. Derfor har alle våre frivillig vært igjennom et smittevernkurs hvor de lærer hvordan vi sammen skal holde risikoen for å bli smittet til et minimum. Både gjester og frivillige skal følge FHI sine smittevernsråd. Verken gjester eller frivillige skal komme hvis de har symptomer på korona. Mange flasker med antibac er satt frem og vi anbefaler alle å bruke dem ofte. Det skal være en meter mellom hver gjest til enhver tid. Vi skal ikke klemme eller håndhilse på hverandre. Frivillige har fått opplæring i hvordan man kan hjelpe mennesker inn og ut av bussen, og av og på med jakker og sko på en trygg måte, så lytt til våre flotte frivillige.

Hvis du har lyst til å komme, ring oss eller legg igjen en beskjed på 23 22 05 80.

Hjertelig velkommen skal du være!

Her kan du lese Frivilligsentralens smittevernplan for arrangementer. 

2020 © Vestre Aker Frivilligsentral