Torsdag 29 Juni 2023
Kl. 11:30 - 14:30, Langøyene
Sommerferiedag på Langøya for barn
Denne sommerferiedagen skal vi hygge oss på tur med sommeraktiviteter, SUP-brett, bading og sommeridyll.

Oslofjorden gir deg et kortreist og nært møte med naturen. For å kjenne på følelsen av sommerbris og nyte livet i fjæra, ønsker vi velkommen til Langøyene. Langøyene er en av de unike øyene i Oslofjorden, og har i de siste årene fått en del oppgradering. Oppgraderingen gjelder også DNT sin egen hytte på Langøyene. Denne sommerferiedagen skal vi hygge oss på tur med sommeraktiviteter, SUP-brett, bading og sommeridyll. Vi serverer frukt, saft og kaffe. Bli med på DNT senior og Barnas turlag sin "Generasjonstur" til Langøyene!

Se mer om hyttene ved fjorden her!

For barn fra 2-8 år i følge med besteforeldre.

(Også mamma, pappa, tante, onkel, venn, oldefar, eller oldemor er velkommen!)

Vi møtes på Langøyene! Der vil en turleder med rød T-vest møte dere. Båten til Langøyene går fra Aker Brygge, plattform E. Vær ute i god tid, båten B1 til Øyene går presis  kl. 11! Fra kaja på Langøyene vi går samlet over mot hyttene DNT Oslo og Omegn sin hytte.

Med store grøntområder og nærhet til sjøen er dette et eldorado for friluftsliv og lek. Bli med på sommerferidag med sommerkos. 

Pris 

Gratis, men forutsetter medlemskap i Barnas Turlag. Det holder at en i turfølget er medlem. Husk påmelding! 

Om medlemskap i Barnas Turlag: Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer flere turer og aktiviteter gjennom året. Se her!  Generasjonsturene i samarbeid med DNT Senior Oslo er et gratis ferietilbud og åpent for alle. Men vi trenger medlemsinntekter for å utvikle og opprettholde et godt tilbud. Vi har derfor satt som krav om barnemedlemskap i Barnas Turlag/medlemskap i DNT for å delta. Barnemedlemskap koster kun 140 kr per år. Les mer om medlemskap og meld inn barnet her!
Samtidig skal våre friluftsaktiviteter være for alle, uavhengig av økonomisk situasjon. Dersom du ønsker å prøve tilbudet før du tegner medlemskap er du velkommen til dette, og dersom du av økonomiske årsaker ikke har anledning til å betale medlemskap er du selvfølgelig hjertelig velkommen allikevel. Våre turledere vet ikke hvem som er medlemmer eller ikke.

Dette er en enkel tur. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 2-8 år både med tanke på innhold og sikkerhet.

Oppmøte og avslutning

Vi møtes på Langøyene kl. 11.30 (når båten kommer). Her vil det stå turledere med røde T-vester. Avslutning på hytta kl. 14.30. Båten tilbake til Aker Brygge går hver hele time (vi venter på sommerrutene). 

Adkomst 

Med kollektivtransport: Se #Ruter sin reiseplanlegger for best mulig reisevei.

Med bil: Her må dere finne en egnet P-plass etter eget ønske, båten går fra Aker Brygge, plattform E.

Mat/utstyr

  • klær og sko tilpasset været, vi satser på å være ute det meste av tida
  • badetøy, håndkle, skift og veldig lurt med badesko
  • drikkeflaske med vann
  • nistepakke
  • sitteplate  

Kart

Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken

Turen arrangeres av DNT Oslo og Omegn som er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her

Mer informasjon

Kontakt vår Turinfo dersom du har spørsmål angående turen. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. E-post: turinfo@dntoslo.no

Følg oss på Facebook

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral