Søndag 23 Juli 2023
Kl. 19:00 - 11:00
Sove ute alene- men sammen!
Har du vært fristet til å dra ut og sove alene -men så er det noe som holder deg igjen?

Vi har fått dilla på å sove ute, og da er det en fordel å være trygg på å reise ut alene -det er ikke alltid så lett å få med seg andre ut.

Vi vil gjøre dette til en trygg opplevelse for deg. Vi går sammen til et egnet sted, og turlederne setter opp camp. Etterhvert går vi hvert til vårt, du bestemmer selv om du vil gå 20, 100 eller 500 meter bort fra oss. Målet er at du skal føle deg trygg til å kjenne på hvordan det oppleves å være alene, samtidig som du vet at det er flere i samme situasjon rundt deg. Kommer du til å høre lyder du ikke har lagt merke til før? Kjeder du deg? Eller finner du roen i eget selskap?

Fordelen er at det er lenge lyst -og det er mulig du vil høre en stisyklist eller et tog som passerer like i nærheten.

Vi møtes på campen til turlederne neste morgen for å dele erfaringer og ta en kaffekopp og frokost.

Kanskje du også finner en ny turvenn på denne turen?

Hvor og når? Vi møtes på trikkestoppet på Kjelsås klokken 19:00.

Distanse: 2 km +/- til camp

Hva du trenger: Utstyr til å sove ute en natt, mat og drikke (det er ingen vannkilde, så ta med nok vann).

Ta kontakt om du har spørsmål rundt utstyr eller annet

Vilkår : Vilkår for deltakelsen finner du her (klikk for lenke). På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her. Turen arrangeres av DNT OO Vandregruppa på dugnadsbasis. Les mer om våre aktiviteter under siste lenk.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral