Tirsdag 5 Desember 2023
Kl. 18:25 - 20:00, Oslo Klatresenter / Olaf Helsets vei 5
Tirsdagsklatring med DNT ung Oslo (13-30år)
Tirsdagsklatring er for deg mellom 13-30 år og som er medlem av DNT ung.

Tirsdagsklatring er for deg mellom 13-30 år og som er medlem av DNT ung. Her er alle velkomne til å være med, nybegynner som viderekommen. Annenhver tirsdag, fra klokka 18.25 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptau, led- eller brattkort, og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktører. Det klatres i tau på de korte veggene i 2.etasje og innimellom buldrer vi også. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT Ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. Det er mulig å bli igjen etter kl 20.00, men da klatrer du på eget ansvar.


Påmelding

Husk å melde deg på for å bli med, påmelding åpner en uke før. Vi har plass til 12 deltakere hver tirsdag. Dersom du har meldt deg på og ikke kan delta så husk å meld deg av, slik at andre har mulighet til å ta din plass. Arrangementet er gratis og for medlemmer. Ønsker du å bli medlem, register deg her. Medlem DNT ung.


Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?

Når du ankommer Oslo Klatresenter vil du møte en av instruktørene i Kafeområdet kl 18.25. Instruktørene har på seg overdel med DNT logo. Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon, lese gjennom og skrive under på en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen eller her. I tillegg til å registrere seg, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og viser medlemskortet ditt slik at instruktørene får sjekket deg av på deltakerlisten. Alle deltakerne får utdelt klatresele og taubrems av instruktørene, før vi går sammen og klatrer i grupper på to eller flere. Instruktørene fordeler gjerne deltakerne ut i fra alder og erfaring slik at alle har en eller flere å klatre med. Når klokken nærmer seg 20:00 pakker vi sammen utstyret og takker for i dag. 


Hva trengs av utstyr?

DNT stiller med klatreseler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv leie sko og kalk (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. Husk å levere tilbake lånt utstyr til instruktørene! 


Spørsmål

For generelle spørsmål knyttet til aktiviteten kan du kontakte DNT Oslo og Omegn sitt Infosenter. Mandag - Fredag kl. 10:00 - 15:00. Tlf.: (+47) 22 82 28 00. E-post: info.oslo@dnt.no.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral