Onsdag 16 November 2022
Kl. 10:30 - 14:30, Sørkedalen
Trilletur til Finnerud
Turen går fra Sørkedalen skole og opp bakkene til den koselige plassen Finnerud. Det er en del stigning, så her får vi opp pulsen! På Finnerud er det åpen kafé med ferske vafler og mulighet til å kjøpe produkter fra Markajentene i Bryggerhuset. Ca. 6 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen bak Sørkedalen skole kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 41 fra Røa til Sørkedalen skole. N.B. Bussen tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid. Barnemedlemskap koster 140 kr/ kalenderår.

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

2024 © Vestre Aker Frivilligsentral