Alle kan gjøre en forskjell!

"Alle har behov for noe eller noen, og alle har noe å bidra med. Slik skaper vi sterke felleskap – som er vårt beste vern i møte med vanskelige tider." Kong Harald V

Kongen vår har helt rett, vi har alle behov for noen og vi alle har noe å bidra med. Jeg vil likevel gå litt lenger, jeg mener vi alle har behov for å bidra. Vi trenger å føle at vi er til glede og nytte for noen andre. 

Den beste og viktigste delen av mennesket, er den som gjør at vi føler glede når vi gleder noen andre. Faktisk er denne egenskapen ved oss så sterk at vi føler glede ved å se noen andre glede noen. 

I en verden preget av uro, usikkerhet og lidelse, hva kan vel være mer viktig og riktig enn å fokusere mer på den enkle og vakre sannhet at vi når vi gir glede, får vi glede tilbake? 

Når vi gjør dette kan vi skape en kjedereaksjon av glede, en rekke med hendelser som gjør vårt eget liv bedre samtidig som samfunnet vårt beveger seg mot samhold og samarbeid. 

Vår jobb på Frivilligsentralen er å legge til rette for dette. I dag har vi over 180 frivillige, unge som gamle, kvinner, menn - store og små, som kjenner på gleden det gir å dele litt tid. De er sjåfører og kokker, venner og syklister, sangere og bokelskere, bingospillere og vaffelstekere. Min påstand er at uansett hva du liker å gjøre, så finnes det noen der ute som vil elske at du vil gjøre det sammen med dem. 

Utvalget av oppgaver som det trengs frivillige til er enormt! Du kan velge å vrake blant oppgaver, organisasjoner, steder og tider. 

Liker du å lese, kanskje du vil komme å lese litt høyt for noen andre?
Liker du å synge eller spille et instrument vil du neppe finne et mer lydhørt og takknemmelig publikum en gjengen her.
Liker du å lage mat, eller kanskje du synes det er hyggelig å spise sammen med noen andre.
Liker du å spille sjakk eller er det kanskje et annet spill - uansett vil du finne noen som vil spille med deg.
Liker du å trene, dette er en gjeng som trenger og ønsker bevegelse!
Liker du å sykle, da kan du ta med en ut på en sykkeltur i vår elektriske rickshaw.

Har du lyst til å gjøre noe som ikke står på listen her - si fra så skal vi få til det også :)

Har du lyst til å være med? 

Fyll ut skjema under, så hører du snart fra oss!

Send


2024 © Vestre Aker Frivilligsentral