Nå starter leksehjelpen!!

Økt motivasjon, økt læring- det er noen av effektene leksehjelp kan ha og nå skal vi ENDELIG i gang!

Bydel Vestre Aker og Frivilligsentralen har siden starten av 2020 jobbet sammen for å etablere leksehjelp på Hovseter. Så kom pandemien og alt ble meget vanskeligere. 


Under pandemien har vi prøvd ulike måter å starte opp på, men vi måtte til slutt innse at det ikke lot seg gjøre å starte opp et slikt prosjekt uten å at det ville gå på bekostning av smittevernet. 

Nå håper og tror vi at pandemiens klamme hender har sluppet taket og vi gleder oss enormt til oppstart! 

Hva er vel bedre å starte med enn faglig påfyll fra en som er ekspert i å stimulere barn og unge til å lære? 

12 ivrige frivillige satt klare når Håvard Tjora kom inn døren på Røa Seniorsenter som vi hadde fått låne for anledningen. Med seg hadde han sitt sedvanlige inspirerende humør og en stor sekk fylt med diverse hjemmelagde hjelpemidler for læring. 

Selv slet jeg med holde konsentrasjonen i de 45 minuttene en skoletime varte i min ungdom og spesielt mer tålmodig er jeg ikke nå. Men de tre klokketimene med Håvard, de suste av gårde! Pedagogikk, matte, norsk og historie- alt spennende, alt forklart på en måte som fikk oss til å tenke at "dette blir moro å gjøre med ungdommen" :) 

Tusen takk til Håvard for inspirasjon, Røa Seniorsenter for lån av lokaler og selvfølgelig - tusen takk til dere fantastiske frivillige som vil gi av deres tid for å hjelpe ungdommen vår!! 

Tirsdag 31. august kl. 1600 blir premieren i lokalene til Familiesenteret i Hovseterveien 88. Det er ikke påmelding, men begrenset med plasser.  


2024 © Vestre Aker Frivilligsentral