Aktivitetsvenn

Å være aktivitetsvenn er enkelt. Du trenger bare å gjøre noe du liker, sammen med noen andre!

Vil du ha en Aktivitetsvenn?

En Aktivitetsvenn er en person som gjør noe sammen med deg jevnlig. Dere kan for eksempel gå tur sammen, trene sammen, spise sammen, lese avisen sammen – eller noe helt annet. 

Du kan forvente at din Aktivitetsvenn er et hyggelig menneske som ønsker deg vel. Aktivitetsvennen og du er sammen 1 til 3 timer to ganger i måneden. Aktivitetsvennen er en frivillig og skal ikke ha betalt, men hvis du ønsker å gå på kino eller teater sammen med Aktivitetsvennen, da spanderer du billetten til din Aktivitetsvenn.

Hvis du vil ha en Aktivitetsvenn vil vi helst at du fyller inn dette skjemaet, så ringer vi deg opp igjen i løpet av noen få arbeidsdager. Hvis du er en pårørende eller fra kommunen, da ringer vi direkte til den som vil ha en Aktivitetsvenn.

Du kan også ringe oss på telefon: 23 22 05 80. Vi forsøker å ta telefonen mellom klokken 10:00 og 14:00, men hvis vi ikke svarer, legg igjen en beskjed på svareren og så ringer vi deg opp igjen i løpet av noen få arbeidsdager.

Smittevern

Alle våre frivillige har fått god opplæring i hvordan ulike aktiviteter, slik som å gå tur sammen, kan gjøres med strenge smittevernskrav. Vestre Aker Frivilligsentral har god dialog med bydelsoverlegen og våre frivillige følger alle krav, påbud og anbefalinger. Likevel kan vi aldri garantere at smitte ikke kan oppstå, vi kan bare fortelle at vi gjør vårt ytterste for at alt skal være trygt.

Send
2021 © Vestre Aker Frivilligsentral