Frivilligbussen

Frivilligbussen kjører deg til og fra Vinderen og Røa - mandag til fredag.

Frivilligbussen er et av våre mest populære tiltak. Siden oppstarten i 2012 har vi kjørt over 20 000 passasjerer! 

Dette får vi til takket være et knippe svært serviceinnstilte frivillige sjåfører og et godt samarbeid med bydel Vestre Aker som dekker alle driftskostnader på Frivilligbussen. Å bruke Frivilligbussen er gratis!

Slik fungerer det:

Du ringer til oss og sier hvilken eller hvilke dager du ønsker å være med. Vi setter så opp en kjørerute som gjør at vi får med flest mulig. Du må derfor påregne at turen kan ta noe lengre tid enn med en taxi, men en det blir jo også en tur med hyggelige folk. 

Det er fint om du ringer oss noen dager i forveien slik at det er enklere for oss å planlegge. Vi kan også avtale faste dager og tider. 

Skulle behovet dukke opp akutt, treffer du sjåføren på telefonnummer 950 86 819, men det er ikke sikkert han har mulighet til å hente deg samme dag. Vær snill å ikke send SMS da sjåførene selvfølgelig ikke leser disse mens de kjører og kjøre gjør de hele tiden. Bilen er utstyrt med handsfree så ringe kan du gjerne gjøre, men vær oppmerksom på at andre passasjerer i bussen kan  høre deg. 

Retur fra Vinderen og Røa skjer til faste tider og fra faste steder.

Retur fra Vinderen mandag til torsdag kl. 1445
Retur fra Røa mandag til torsdag kl. 1410

På Vinderen stopper Frivilligbussen i bunn av rampen som leder opp til seniorsenteret. 

På Røa stopper vi utenfor Baker Hansen. 

Vær oppmerksom på at andre biler kan gjøre det nødvendig å stoppe andre plasser. Se deg derfor litt rundt hvis Frivilligbussen ikke er der til avtalt tid, da kan det hende at det står en annen plass. Frivilligbussen er stor og merket slik at den synes godt. Du kan også ringe sjåføren å høre, det hender jo at forsinkelser oppstår. 


Neste Frivilligbussen

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 10.08 09:00 Frivilligbussen
Tor 11.08 09:00
Man 15.08 09:30
Ons 17.08 09:00 Frivilligbussen
Tor 18.08 09:00
2022 © Vestre Aker Frivilligsentral