Høstfest (Avlyst)

Har du lyst til å bli med på høstfest?

Vi tenner vakre papirlamper og sammen lager vi god stemning. Her kan du møte både mennesker du kjenner fra før og nye mennesker det kan være interessant å bli kjent med. Vi serverer også god mat laget av våre kjekke frivillige.

Vi håper også å kunne tilby litt underholdning, ta kontakt med oss, så får du vite mer!

Vi tilbyr transport til og fra arrangementet.

Vi tar selvfølgelig ikke betalt for å stelle i stand til høstfest, men du må betale en egenandel som er lik for alle og dekker kostnader til råvarer, og transport.

Egenandelen er 100,- for hver høstfest.

Vestre Aker Frivilligsentral er opptatt av at det skal være trygt og hyggelig å være gjest hos oss. Derfor har alle våre frivillig vært igjennom et smittevernkurs hvor de lærer hvordan vi sammen skal holde risikoen for å bli smittet til et minimum. Både gjester og frivillige skal følge FHI sine smittevernsråd.
Verken gjester eller frivillige skal komme hvis de har symptomer på korona. Mange flasker med antibac er satt frem og vi anbefaler alle å bruke dem ofte. Det skal være en meter mellom hver gjest til enhver tid. Vi skal ikke klemme eller håndhilse på hverandre. Frivillige har fått opplæring i hvordan man kan hjelpe mennesker inn og ut av bussen, og av og på med jakker og sko på en trygg måte, så lytt til våre flotte frivillige.

Hvis du har lyst til å komme, ring oss eller legg igjen en beskjed på 23 22 05 80.

Hjertelig velkommen skal du være!

Her kan du lese Frivilligsentralens smittevernplan for arrangementer.  

2021 © Vestre Aker Frivilligsentral